Karkun joulunavauksessa 2016

Karkun Palvialan kylässä on avattu joulu Harsun pihalla ja pirteissä vuodesta 1994 alkaen. Kyläläiset kokoontuvat sinne ja tuovat tuttavatkin mukanaan.
Kylän toimintajoukkojen taiteellinen seura rakentaa aina Harsun kellariin elämys-yllätyksen, puuroparrat tarjoavat pakarissa riisipuuroa ja sekametelisoppaa, salissa on tarjolla glögiä, mehua ja pipareita.
Arvotaan jotain, katsellaan ja kummastellaan, jutellaan ja lauletaan.

Karkun seurakuntatalossa on samaan aikaan laulua ja soittoa ja kaikenlaista mukavaa.

Ai niin ja tottakai!
Julistetaan JOULURAUHA Karkkuun,
soitetaan vanhaa Harsun vellikelloa ja
sytytetään JOULUTÄHTI loistamaan jouluajaksi koko kylän ylle.

jouluevankeliumi Bibliasta

Harsun joulutähti loistaa

Jouluaika 2016Netti

tonttu lumikuurupiilossa Kellaritontut ovat heränneet Luciatytöt lyhtyineen Harsun joulupukki 2016 Luciat tulee Harsun pihalle Luciat hymyilevät ihanasti Luciat lyhtyineen Punatontut oksain alla Puuropata Tonttulassa kiehuu Ovi salaisuuksien kellariin Valoseimellä on kiva olla Tonttu on tullut ikkunan taa Tonttulan ovi on auennut Tonttulan rauhaa Tonttulassa on taikaa Tontut oottaa penkkarilla Tonttuja kelkkailemassa Tonttuja kuusenhavuilla Vartijatonttu tähyilee Vartijatonttu on aika vekkuli Tähtipoika Mänkki 2016 Karkun ikioma Mänkki Harsun joulutähti loistaa Joululuukkulista 2016 Semikatu Vammalassa 2016 Karkun Kotijoukot pikkujouluilee Joululuukku no 10 nuotiolla Marilynin joulukuusi Chaplinistit Karkussa 1 Chaplin tarkkailee Mika Waltaria ! ... ja muita hienoja mietteitä luukulla 17 Jeesuslapsi seimen Herra Joulupuu on rakennettu-laulu